Protecția împotriva frigului

Izolante ferestre – unul dintre cei mai importanţi factori
pierderile de caldura pot fi împărţite în mai multe subspecii:
1. Pierderilor de căldură care apar prin pereti, tavan, pardoseli, uşi şi ferestre. acest tip a fost definirea de transport.
2. Pierderilor de căldură, o cantitate egală de energie termică necesară pentru a încălzi aerul rece care intră în camera din exterior, la temperatura camerei.
3. pierderile de caldura care apar din cauza de conversie a energiei radiaţiei termice de mişcare a particulelor în energie de radiaţie, care, la rândul său, concentrate în spectrul infraroşu. De la clasic de sticlă în acest spectru este aproape transparent, pierderea de căldură din cauza la radiaţii este suficient de mare. După toate, prin fereastra de proiectare nevoie de energie termică mult mai mult (a se vedea figura 1) decât în pereţii exteriori, acoperiş sau mochetă. Astfel, v o izolatie dintre momentele definitorii ale caracteristicilor funcţionale de ferestre din PVC, oferind climat confortabil la domiciliu. pentru a evalua proprietăţile de protecţie termică este de a folosi transferul de rezistenţă la căldură (Ro) V este reciproca coeficientului de conductivitate termica k.
Principalele caracteristici care afectează valoarea Ro:
Dimensiuni * a ferestrei, precum şi raportul dintre geamurile zona la zona de un design fereastră;
* Secţiune transversală a cadrului şi cercevea;
* Materialul de construcţie a sistemului de ferestre;
* Model de procesul de geamuri, inclusiv lăţimea structurii de la distanţă fereastra cadru, prezenţa / absenţa selectivă de sticlă şi un gaz inert în panoul;
* Numărul şi locul de sigilii în cadrul / usa. proprietăţi de izolare termica scazuta de performanţă de constructii fereastră în cele din urmă duc neapărat la condens pe unitatea de sticlă. Şi acest lucru se poate întâmpla, nu numai din cauza rezistenţei reduse de transfer termic de proiectare fereastra, dar, de asemenea, din cauza săraci de etanşare a îmbinărilor de cadru şi canatul.
VIZITĂ a declarat că ar trebui să fie utilizate de cazare dublu de sticlă 30-32mm (4 × 10 × 10 × 4 × 4 V 3 grosime a sticlei de 4mm, 10mm – distanta dintre sticlă). Design de ferestre cu aceste caracteristici oferă izolaţie termică din cameră, destul cu funcţionarea normală a sistemului de încălzire centrală. Dacă aveţi nevoie pentru a creşte un spatiu confortabil în cameră (de exemplu, situaţiile în care locul de pe desktop, canapele, etc apropierea unei ferestre) sau de reducere a costurilor pentru încălzire într-o casă de ţară, este mult mai eficient utilizarea de ferestre PVC cu geam eficientă a energiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *